123Verhuislift.nl – Goedkope verhuislift service werkzaam in heel Nederland!

Verhuislift (aanhanger) huren

Aanhanger Paus Verhuislift

Onze ladderlift heeft maar een geringe opstelruimte nodig en is breed inzetbaar, bijvoorbeeld als verhuislift. De lift is door zijn korte transportlengte makkelijk te manoeuvreren en daardoor ideaal voor verhuizingen, dakdekkers werkzaamheden etc.

Verhuislift aanhanger huren? We helpen je graag met een verhuislift aanhanger! We beschikken over professionele, krachtige liften die grote en zware objecten kunnen tillen.

Bel ons om een verhuislift te huren: 

Paus verhuislift verhuur

18 meter
120,- Per dag
  • Makkelijk en snel opzetten
  • Rug besparen
  • Voordelig
Populair

Algemene informatie

Technische informatie

Paus Easy 18 kopen

De kleine ladderlift met de grootste prestaties! Techniek van hoogstaande klasse. De Paus Easy ladderlift onderscheidt zich door zijn compacte bouw, brede inzetbaarheid en door geringe opstelruimte. De Paus Easy ladderliften zijn tevens onderhoudsarm. De lange levensduur is gegarandeerd door gebruik te maken van duurzame materialen. De Paus Easy ladderliften zijn door de diverse uitvoeringen en opties voor elk gebruiksdoeleinde geschikt..

Je verkleint het risico om schade aan te richten, het bespaart veel tijd en ontlast je lichaam. Huur nu een van onze professionele verhuisliften! Bel voor meer informatie over de huur van een verhuislift in Rotterdam, of vraag een offerte aan.